Kwaliteit

Over kwaliteit valt veel te zeggen, maar ik houd het graag kort. Als u mij inschakelt bent u verzekerd van kwaliteit. Ik weet waar ik het over heb en ken het onderwijs van binnen uit. Dit geldt ook voor mijn samenwerkingspartners. Samen borgen we de continuïteit van onze dienstverlening aan u en uw school. Wij hebben de drive om met elkaar, met docenten, met schoolleiders en met leerlingen het onderwijs nóg beter te maken. Meer over mijn samenwerkingspartners vindt u hier.

Zijn wij perfect? Nee. Ook wij leren elke dag bij. En ook bij ons kan iets misgaan. Daarom hanteren wij een klachtenprocedure die wijzelf nauwgezet opvolgen. Ik waardeer het enorm als u mij op de hoogte brengt wanneer u ergens tegenaan loopt of gewoonweg niet tevreden bent. Meer over de klachtenprocedure vindt u hier.

Ik sta als trainer geregistreerd bij het CRKBO, en dit geldt ook voor ‘Willem Denijs’ als instelling. Dit betekent dat zowel ik persoonlijk als mijn instelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Docenten, respectievelijk Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Goede zakelijke relaties floreren bij duidelijkheid. Ik nodig u uit kennis te nemen van mijn Algemene Voorwaarden. Graag tot ziens.

Willem Denijs is als instelling en als trainer geregistreerd bij het CRKBO.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en voor de klachtenprocedure.

Vragen van administratieve aard of met betrekking tot de trainingen en cursussen worden in beginsel binnen een week beantwoord. Vragen die een langere verwerkingstijd nodig hebben, worden binnen een week beantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer men een uitvoerig antwoord kan verwachten.