Persoonlijk

De kernwoorden van mijn leven zijn muziek, wiskunde, hardlopen en mijn zoontje Kimmo.

Als componist, lichtontwerper en theatertechnicus heb ik leren werken met zeer uiteenlopende professionals zoals balletdanseressen, regisseurs en uitvoerend musici. Een ervaring die mij in de onderwijswereld vaak heeft geholpen om met mensen samen nieuwe wegen in te slaan.

Op verschillende scholen heb ik gewerkt als docent wiskunde en informatiekunde, met veel plezier van de eerste klas basis kader tot aan 6v wiskunde b. Als lid van de schoolleiding was ik verantwoordelijk voor de inzet van ICT, ik coachte en begeleidde docenten, leden van de schoolleiding en de systeembeheerders. Als trainer op APS verzorgde ik trainingen en trajecten voor scholen die nieuwe concepten invoerden of vernieuwend onderwijs verzorgden. Deze ervaring helpt allemaal bij het samen met scholen werken aan de invoering van ICT-rijk onderwijs, iets dat docenten, leerlingen, directies en ouders flink in beweging zet.

Mensen die mij beroepsmatig kennen zeggen dat ik in staat ben complexe situaties goed te analyseren en deze helder kan verwoorden. Daarnaast zegt men dat ik creatief ben en in staat ben om beweging te genereren.

Hardlopen houdt mij psychisch en lichamelijk in shape.

Leer Kimmo kennen in het  verhaal Twee geboorten en de strip Adventures of Kimmo