,

Interactief prikbord – Padlet


padletexample
Padlet is een gratis applicatie waarmee je zelf een online prikbord maakt. Je hebt er geen account voor nodig. Op de prikborden kunnen tekstberichten, filmpjes, illustraties, geluidsfragmenten en hyperlinks geplaatst worden. Elk prikbord heeft een eigen internetadres, waarvan de naam voor een deel door de beheerder ingesteld kan worden. Het prikbord kan naar eigen voorkeur worden ingericht. Je kunt instellen wie er berichten op het prikbord kan achterlaten. Alle geplaatste berichtjes kunnen worden geëxporteerd naar Excel of PDF.

Kenmerken
  • webbased
  • platform onafhankelijk
  • geen account vereist
  • bijdragen zijn anoniem
  • gratis
Aan de slag

Hieronder kan je zelf een berichtje of een foto plaatsen (dubbelklikken op het bord). Leuk om te doen! En als je niet tevreden bent, kan je het weer verwijderen 😉 .